Dárius blog

Pénzügyekről mindenkinek. Itt megtudhatja, hogyan érintik Önt és befektetését a világ történései, és elmondhatja róla a véleményét

Utolsó kommentek

  • Dárius: @mennyibe fáj: "hamar kell megegyezni" - mivel alig van idő, a végső határidő is relatíve hamar lesz :) Viszont az garantált, hogy a republikánusoknak bukó lenne egy-két nap múltán megadni magukat,... (2012.11.12. 22:44) 10. Obama nyert - hogyan tovább?
  • mennyibe fáj: Az economist erősen bíztatja Obamát, hogy lépje meg a kötelezőt: www.economist.com/news/leaders/21565955-budget-deal-makes-sense-re-elected-president-his-opponents-his-country-and Persze keresztbet... (2012.11.12. 21:41) 10. Obama nyert - hogyan tovább?
  • Utolsó 20

Öngondoskodok

Itt tudod kiszámolni, hogy mennyit kell félretenned többek között azért, hogy legyen nyugdíjad:
facebook.com/megtakaritas

Lájk

Ajánld ezt a blogot!

0. Miről szól ez a blog?

2010.12.02. 21:24 Dárius

Kedves Olvasó! Terveim szerint ezen az oldalon számos, első ránézésre talán a mindennapoktól távolinak tűnő, ám a dolgok mögé nézve nyilvánvaló módon azokat igenis befolyásoló témát szeretnék körüljárni. Fontos számomra, hogy ezt mindenki számára érthetően tegyem. Mivel a felszínes megközelítésnél semmit nem gyűlölök jobban, ezért ez egy olyan összetett és elvont témakörben mint a pénzügyek, szerintem nem egyszerű feladat, mégis kísérletet teszek rá. Meggyőződésem, hogy a pénzügyi termékeket közvetítők ebbéli vállalkozó kedve és az érdeklődők nyitottsága együttesen csodákra képes, ami pénzügyeink és egyben életünk vezetését illeti.

Mostantól kezdve olvashat ezen a blogon számos aktuális kérdésről, befektetési lehetőségekről és arról, hogy ezek hogyan működnek, és általában hogyan tudja ezeket az ember a saját javára fordítani. Nem célom rögtön hasznosítható eszközöket bárkinek a kezébe adni, és egyúttal kérem, hogy senki ne gondolja, hogy ami itt szerepel, az valami tuti eszköz a problémái megoldására. Sokkal inkább a célom annak az elősegítése, hogy sokan szert tegyenek egy olyan gondolkodásmódra, amely a hasznukra válik, továbbá várom a kritikákat és az értelmes vitát mind arról, hogy ki mit tart helyesnek, ill. hogy a célomat az Olvasó szerint mennyiben teljesítem. 

Szólj hozzá!

Címkék: blog tartalom pénzügyek bemutatkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://darius.blog.hu/api/trackback/id/tr462489298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása